Speedzilla Forums banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
43 Posts
Discussion Starter #1
My RC51 broke down last week on the way to work. It ran like I had water in gas. So I drain gas and put new gas. Now RC52 won't start at all. Check fuel pump and spark, good. Applied 12v to injectors and I hear them click.

No way all 4 injectors are plugged.

Could my ECU just good hell.....
 

·
Registered
Joined
·
43 Posts
Discussion Starter #2
Update

So here is the update on what I've done so far.

Pulled error code 19- IPG. Found loose connector and re-connected and cleaned.
Reset ECU and pulled error code again. Came back clear, but bike still won't start.
Changed spark plugs and bike started but sound like only one piston.
Changed coils, checked sparks- sparks good, but bike still won't stay running.
Change CDI and ECU. Same shitzz.
Battery fully charged and have spare one too.

I'm going to check the ignition switch next because I read that it could cause issue.

Does any one know if valve adjustment can cause problem of not starting.

I had valve adjust done at 30K and now I have 58K.

Please give your advise. Any thing is help full at this point.
And don't say take it to the shop.
 

·
Stares at Goats
Joined
·
81 Posts
Just thought I'd point out that this area is for issues with the site, not issues with bikes. That's why there's not been any replies :)
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
I guess I would try a little shot of starting fluid to see if she'll fire up. If it won't fire, you got spark issues.
If it does fire up but won't stay running, the next thing I'd check is fuel pressure and flow.
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Originally Posted by Crash1B
Does any one know if valve adjustment can cause problem of not starting.

I had valve adjust done at 30K and now I have 58K.

Yes it will because it might not have enough compression.
*Not 28k miles later. Oh geesh, OLD post... AND in wrong section. MODS Pls Delete!
 
1 - 8 of 8 Posts
Top