Speedzilla Forums banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
29 Posts
Discussion Starter #1
Well my 2003 rc51 won't start...bought it with 2,000miles about a year ago and put 2,000 on it and it rode perfect then one day I turned my bike off after riding and then it wouldn't start...the FI light doesn't appear when you turn it on nor do you hear the sound of it priming. I checked all the relays and connected a power wire and ground directly to the fuel pump and it works...and also works when I connect it from the relay end so I cannot figure it out I'm just hoping there is someone on here that can help me the bike has been sitting for months now and I just want to ride it again :banghead
 

·
Registered
Joined
·
191 Posts
+1 on the kill switch...been there & done that, but only for a minute, not months, holy crap that would suck, but at least it's an easy fix if that is the problem.
 

·
Registered
Joined
·
126 Posts
Try to use your blinker relay for fuel pump relay. Swap the 2 and see if that works. I had same problems and was a sticky relay so tried the one from blinkers and worked fine. So I ran without blinkers while my relay was on order for fuel pump and all was well. Good luck man. Give us an update.

Well my 2003 rc51 won't start...bought it with 2,000miles about a year ago and put 2,000 on it and it rode perfect then one day I turned my bike off after riding and then it wouldn't start...the FI light doesn't appear when you turn it on nor do you hear the sound of it priming. I checked all the relays and connected a power wire and ground directly to the fuel pump and it works...and also works when I connect it from the relay end so I cannot figure it out I'm just hoping there is someone on here that can help me the bike has been sitting for months now and I just want to ride it again :banghead
 
1 - 4 of 4 Posts
Top